+31 653 89 82 84 info@dekeldervandeconingh.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ons assortiment

Product filters

Druif
Geur & smaak
Rijping
Oogstjaar
Prijsklasse
Drinken of bewaren
Reset filter

Bekroonde wijnen uit Oostenrijk

Ons wijnassortiment wordt steeds met grote zorg samengesteld, vele wijnen zijn één of zelfs meerdere keren bekroond. Op wijnconcoursen en wijnproeverijen zijn vele prijzen te verdelen, zowel landelijk als internationaal. Onze wijnmakers zijn zeer selectief in deelname, zgn. blindproeverijen genieten dan ook de voorkeur. Blindproeven wil zeggen, dat de jury niet gekend is in de herkomst van de wijn, qua land, regio, wijnmaker en/of oogstjaar.

Austrian Wine Challenge (AWC) is sinds 2011 de grootste blindproeverij ter wereld. Dit jaarlijks wijnevent dat in november plaatsvindt in de Hofburg in Wenen is zeer stringent georganiseerd. Voor nadere informatie verwijs ik u graag naar de site van Austrian Wine Challenge.

Zelf sturen we ook met regelmaat mooie wijnen in ter beoordeling (in Nederland), bijvoorbeeld naar Gault Millaut, Perswijn, Wijngekken, Wijnkronieken. Voor ons is van belang wat anderen van onze Oostenrijkse wijn vinden, daarover schrijven zodat u als klant weet wat u koopt. Onafhankelijke vakmensen, wijnkenners die heel veel wijnen proeven, oordelen over onze droge witte wijnen, maar ook zoete wijnen, rode wijnen en natuurlijk onze edelzoete dessertwijnen.

Hieronder de bekroonde wijnen voor u op een rijtje gezet, die nu voorradig / leverbaar zijn. 

 

Webdiensten - Plus Automatisering