+31 653 89 82 84 info@dekeldervandeconingh.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

EvenTT Culinair 2013

04-02-2013

De Kelder van de Coningh  -  wijnsponsor van EvenTT Culinair 2013

De grootste Horeca Beurs in Noord Nederland Horeca EvenTT kent als een van hoogtepunten de kookwedstrijd om de Wynand Vogel Bokaal. Nederlandse Top Chef's strijden op de eerste beursdag met hun creaties om de felbegeerde hoofdprijs, een chech ter waarde van € 10.000,=. 

De Kelder van de Coningh verzorgd dit jaar op uitnodiging van de organisatie de sponsoring van de wijnen. Zo kunnen de kandidaten kiezen uit drie witte en drie rode wijnen passend bij de drie smaakprofielen. Voor de witte wijnen heeft de organisatie gekozen voor Grüner Veltliner 2011 van Keringer, Weißburgunder 2011 van Lentsch en Chardonnat 2011 van Seewinkelhof Salzl. Bij de rode wijnen kan men kiezen uit St. Laurent 2011 van Keringer, Zweigelt 2010 van Lentsch en Zweigelt Barrique 2009 van Seewinklehof Salzl.

De leden van de jury en organisatie kunnen in hun stand zichzelf en gasten onthalen op een glaasje Grüner Veltliner, Chardonnay Herrschaftwald 2011 van Keringer en/of Zweigelt Barrique.

 

Als sponsor van dit EvenTT Culinair kunnen we achteraf teruglijken op een succesvolle promotie actie van onze Oostenrijkse wijnen.

Te meer omdat de winnaar van de "Koude klasse"  William Boer van Hotel Wesseling - Dwingeloo woensdagmiddag met een check voor een "gratis Wijnproeverij van Oostenrijkse wijnen" naar huis is gegaan.   

Foto: Roelof van der Laan doet de laatste controle voor aanvang van de kookwedstrijden om de Wynand Vogel bokaal en de gastvrijheidswedstrijden tijdens EvenTT Culinair 2013. 

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering