De Kelder van de Coningh

 0,00
0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelmand

Jouw wijn bij

Uw wijnbestelling krijgt alle aandacht

Sinds 1 juli 2021 is een leeftijdscheck (18+) wettelijk verplicht voor levering van alcoholhoudende drank, houdt daarom een wettig legitimatiebewijs gereed ter controle bij aflevering.

De ordermodule in de webshop berekent automatisch de verzendkosten voor levering in Nederland en België.

Verzendkosten Nederland:

  • Standaard berekenen we voor levering binnen Nederland € 9,50 per zending.
  • Voor orders vanaf € 100 is bezorging GRATIS.
  • Afhalen in Gieten kan in overleg voor bestellingen vanaf € 50.

Verzendkosten België:

  • Voor levering naar België berekenen we standaard € 12,75 aan verzendkosten.
  • Orders vanaf € 150 worden GRATIS verzonden.

 

Statusbericht:

Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, mailen wij een zgn. statusbericht met daarin de dag van verzending/afhaling bij ons magazijn, de barcode(s) van uw pakket(ten) en de verwachte leverdatum. Dan wel DPD stuurt een push-bericht, zodra de zending bij ons magazijn wordt opgehaald.

Levertijd:

Is uw opdracht geplaatst voor 20:00 uur, dan heeft u de zending normaliter een werkdag later in huis. Voor België kan dit twee dagen zijn.

NB Rondom feestdagen en in vakantie periodes kunnen vertragingen optreden qua order afhandeling. Wij zullen de geschatte leverdatum aangeven in ons statusbericht. Mocht vertraging voor u niet acceptabel zijn, dan restitueren wij op uw verzoek het orderbedrag, zodra dit bij ons is bijgeschreven.    

 

Klachten, opmerkingen, schade:

Heeft u vragen, klachten, opmerkingen, neem dan contact met ons op.
Schades dienen direct gemeld te worden bij ontvangst aan de chauffeur en telefonisch aan ons (0653898284). Ter bevestiging stuurt u ons een e-mail onder vermelding van de geleden schade inclusief enkele foto’s van de doos en de inhoud.

 

Verpakkingen:

Wij pakken uw wijnflessen om in speciale verzenddozen van Vinologix  om breuk te voorkomen (zie afbeeldingen onderaan). We versturen per DPD in dozen voor 1, 3, 6, 12 of 18 flessen. De zgn. “inserts” in de dozen zijn GEEN draagkartons,  haal  de flessen één voor één uit de doos!

Uw wijn is aan alle kanten omgeven door tenminste een laag van 1 cm stevig karton. De verpakkingen zijn getest met valproeven vanaf rollenbanden van 1 meter hoog. Desondanks is het mogelijk dat er door een ongelukkige samenloop van omstandigheden breuk optreedt, we gebruiken geen polystyreen (piepschuim).

De Kelder van de Coningh

Asserstraat 7
9461 GA GIETEN
T : +31 653 89 82 84
E : info@dekeldervandeconingh.nl

KvK : 63034425
Rabobank : NL38RABO 0302 6671 13
BTW : NL001124348B78
Alle prijzen zijn inclusief BTW

ideal
visa
mastercard
maestro
vpay
mistercash

Webdiensten – Plus Automatisering