+31 653 89 82 84 info@dekeldervandeconingh.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Weetjes


Uw wijnbestelling krijgt alle aandacht

 

Wij verpakken uw wijnflessen in speciale dozen van Vinologix om breuk te voorkomen (zie afbeeldingen onderaan) en versturen per DPD.

  

Verzendkosten:

Standaard berekenen we voor levering in Nederland € 7,50 per zending* en vanaf 18 flessen en/of bij een ordergrootte van € 150 of meer is levering GRATIS. Bij een speciale actie kan hiervan worden afgeweken in gunstige zin.

Levering in de regio Gieten (straal van 25km) is vanaf € 50 GRATIS (binnen 3 werkdagen).

Afhalen in Gieten kan vanaf 6 flessen, in overleg.

*) De Webshop berekent automatisch de verzendkosten voor levering in Nederland. Voor leveringen op de Waddeneilanden en het buitenland geldt een toeslag. Deze extra kosten brengen we per mail in rekening en dienen voorafgaand aan levering te zijn voldaan. 

 

Statusbericht:

Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, mailen wij u een statusbericht met daarin de dag van verzending/afhaling, de barcode(s) van uw paket(ten) en de verwachte leverdatum. 

 

Levertijd:

Wij verzenden standaard in speciale wijntransportdozen van Vinologix per DPD-pakketdienst. Is uw opdracht geplaatst op maandag t/m zaterdag voor 20:00 uur, dan heeft u de zending normaliter twee werkdagen later in huis. Plaatst u de bestelling zaterdag na 20:00 uur, houdt dan rekening met bezorging op de volgende woensdag.

NB Rondom feestdagen en in vakantie periodes kunnen vertragingen optreden qua order afhandeling, verzending / bezorgen. Wij zullen de geschatte leverdatum aangeven in ons statusbericht. Mocht vertraging voor u niet acceptabel zijn, dan restitueren wij op uw verzoek het orderbedrag, zodra dit bij ons is bijgeschreven.    

 

Klachten, opmerkingen, schade:

Heeft u vragen, klachten, opmerkingen, neem dan contact met ons op. Schades dienen direct gemeld te worden bij ontvangst aan de chauffeur. Maak voor de zekerheid foto's. 

 

Verpakkingen:

Alle flessen worden door ons omgepakt, de "inserts"/vakverdelers bij dozen voor 6, 12 of 18 flessen zijn GEEN draagkartons. U dient de flessen één voor één uit de omdoos te halen. 

Uw wijn is aan alle kanten omgeven door tenminste een laag van 1 cm stevig karton. De verpakkingen zijn getest met valproeven vanaf rollenbanden van 1 meter hoog. Desondanks is het mogelijk dat er door een ongelukkige samenloop van omstandigheden breuk optreedt, we gebruiken geen polystyreen (piepschuim).

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering