+31 653 89 82 84 info@dekeldervandeconingh.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Weetjes


Uw wijnbestelling krijgt alle aandacht

 

Wij pakken uw wijnflessen om in speciale verzenddozen van Vinologix om breuk te voorkomen (zie afbeeldingen onderaan) en versturen per DPD.

Verzendkosten Nederland:

  • Standaard berekenen we voor levering in Nederland € 7,50 per zending*
  • GRATIS* bezorging vanaf 12 flessen (m.u.v. pakketten) en/of bij order vanaf € 100.
  • Afhalen in Gieten kan in overleg vanaf € 50.

Verzendkosten België:

  • Voor levering naar België zijn de kosten € 11,00.
  • GRATIS bezorging vanaf 18 flessen (m.u.v. pakketten) en/of bij order vanaf € 150.
     

NB De Webshop berekent automatisch de verzendkosten voor levering in Nederland en België. 
*) Voor leveringen naar Waddeneilanden geldt een toeslag van € 7,50 en voor overig buitenland geldt ook een toeslag. Deze extra kosten brengen we per mail in rekening en dienen voorafgaand aan levering te zijn voldaan. 

Statusbericht:

Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, mailen wij u een statusbericht met daarin de dag van verzending/afhaling, de barcode(s) van uw paket(ten) en de verwachte leverdatum. 

Levertijd:

Wij verzenden per DPD-pakketdienst. Is uw opdracht geplaatst voor 20:00 uur, dan heeft u de zending normaliter twee werkdagen later in huis. 

NB Rondom feestdagen en in vakantie periodes kunnen vertragingen optreden qua order afhandeling, verzending / bezorgen. Wij zullen de geschatte leverdatum aangeven in ons statusbericht. Mocht vertraging voor u niet acceptabel zijn, dan restitueren wij op uw verzoek het orderbedrag, zodra dit bij ons is bijgeschreven.    

 

Klachten, opmerkingen, schade:

Heeft u vragen, klachten, opmerkingen, neem dan contact met ons op. Schades dienen direct gemeld te worden bij ontvangst aan de chauffeur. Maak voor de zekerheid foto's. 

 

Verpakkingen:

Alle flessen worden door ons omgepakt en verzonden in dozen voor 1, 3, 6, 12 of 18 flessen; de zgn. "inserts" zijn GEEN draagkartons. U dient de flessen één voor één uit de doos te halen! 

Uw wijn is aan alle kanten omgeven door tenminste een laag van 1 cm stevig karton. De verpakkingen zijn getest met valproeven vanaf rollenbanden van 1 meter hoog. Desondanks is het mogelijk dat er door een ongelukkige samenloop van omstandigheden breuk optreedt, we gebruiken geen polystyreen (piepschuim).

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering