+31 653 89 82 84 info@dekeldervandeconingh.nl

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Weetjes


Uw wijnbestelling krijgt alle aandacht

 

Wij pakken uw wijnflessen om in speciale verzenddozen van Vinologix om breuk te voorkomen (zie afbeeldingen onderaan) en versturen per DPD.
De wet stelt per 1 juli 2021 een leeftijdscheck (18+) verplicht voor levering van alcoholhoudende drank, houdt daarom een wettig legitimatiebewijs gereed ter controle bij aflevering.  

De ordermodule in de webshop berekent automatisch de verzendkosten voor levering in Nederland en België.

 

Verzendkosten Nederland:

  • Standaard berekenen we voor levering binnen Nederland € 9,50 per zending.
  • Voor orders vanaf € 100 en/of 12 flessen (m.u.v. pakketten en doos aanbiedingen) is bezorging GRATIS.
  • Afhalen in Gieten kan in overleg vanaf € 50.

 

Verzendkosten België:

  • Voor levering naar België berekenen we standaard € 12,75 aan verzendkosten.
  • Orders vanaf € 150 en/of 18 flessen (m.u.v. pakketten en doos aanbiedingen) worden GRATIS verzonden.
     


Statusbericht:

Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, mailen wij een zgn. statusbericht met daarin de dag van verzending/afhaling bij ons magazijn, de barcode(s) van uw paket(ten) en de verwachte leverdatum. 

 

Levertijd:

Is uw opdracht geplaatst voor 20:00 uur, dan heeft u de zending normaliter twee werkdagen later in huis. Voor België kan dit drie dagen zijn. 

NB Rondom feestdagen en in vakantie periodes kunnen vertragingen optreden qua order afhandeling. Wij zullen de geschatte leverdatum aangeven in ons statusbericht. Mocht vertraging voor u niet acceptabel zijn, dan restitueren wij op uw verzoek het orderbedrag, zodra dit bij ons is bijgeschreven.    

 

Klachten, opmerkingen, schade:

Heeft u vragen, klachten, opmerkingen, neem dan contact met ons op. 
Schades dienen direct gemeld te worden bij ontvangst aan de chauffeur en telefonisch aan ons (0653898284). Ter bevestiging stuurt u ons een e-mail onder vermelding van de geleden schade inclusief enkele foto's van de doos en de inhoud. 

 

Verpakkingen:

Alle flessen worden door ons omgepakt en verzonden in dozen voor 1, 3, 6, 12 of 18 flessen; de zgn. "inserts" zijn GEEN draagkartons. U dient de flessen één voor één uit de doos te halen! 

Uw wijn is aan alle kanten omgeven door tenminste een laag van 1 cm stevig karton. De verpakkingen zijn getest met valproeven vanaf rollenbanden van 1 meter hoog. Desondanks is het mogelijk dat er door een ongelukkige samenloop van omstandigheden breuk optreedt, we gebruiken geen polystyreen (piepschuim).

 

 

Webdiensten - Plus Automatisering