Robert Keringer is de tweede generatie, maar ook de eerste die zich 100% met wijn bezighoudt. Zelf heb ik het geluk deze jonge wijnmaker (geb. 1974) vanaf de eerste jaren te zien groeien en de ene na de andere (inter)nationale prijs in de wacht te zien slepen. Robert met naast hem zijn vrouw Marietta is meervoudig AWC (Austrian Wine Challenge) winnaar. 70-80% van wat er wordt geproduceerd is rode wijn, Zweigelt, St. Laurent, Blaufränkisch, Chardonnay, Welschriesling zijn de meest voorkomende druivenrassen. Ook is hij de wijnmaker die met Rathay, een nieuw druivensoort, veel succes boekt bij zwaardere rode cuvée wijnen, Grande Cuvée en de TOP-wijn Massiv.
De wijnlijn 100 DAYS, de gekneusde druiven blijven minstens 100 dagen in de gist-tank, komt zeer goed aan en Keringer wordt zowel nationaal als internationaal regelmatig bekroond met ereprijzen. Ondertussen werken er nu al 23 medewerkers en wordt druivenmateriaal van ca. 100 ha wijngaard (80% rode wijn) verwerkt.