Josef Lentsch bestiert met zijn familie een mooi restaurant en wijngoed in Podersdorf am See. Zand en grind met hier en daar dunne humuslagen zijn karakteristiek voor de bodem in de wijngaarden. Zij cultiveren vooral de burgunder druivenrassen als Weissburgunder, Grauburgunder, Chardonnay en Pinot Noir (Spätburgunder), maar ook van Welschriesling maken ze hel mooie (prädikaats-) wijnen. Sinds kort is dochter Christine met haar partner Andreas actief in het wijnbouwbedrijf..
De wijngaard Karmarzik, eigenlijk heet deze Schrammel, is de favouriete wijngaard van Josef Lentsch. Ze ligt direct aan het meer, de Neusiedlersee, richting „Hölle“ en de bodem bestaat uit puur strandzand. Het is terroir wqaarop de Welschriesling het geweldig naar de zin heeft en met swijnstokken van minstend 10 jaar oud, komen hier jaarlijks hele mooie Prädikatswijnen en/of klassieke Welschriesling wijnen vandaan.