Zaterdag 15 en zondag 16 juli staat Eric van Lier zijn mannetje in de pop-up keuken in onze proeftuin.
RESERVEER op tijd, we hebben per dag plaats voor max. 30 gasten. Klik op proeftuin voor reserveren
PROEFTUIN is wijn & spijs proeverij buiten in onze tuin; ook bij regen gaat het feestje gewoon door. De zitjes staan in twee grote tenten.
Het informele karakter en de ambiance maakt, dat we plaats hebben voor maximaal 30 gasten per dag.
We schenken in kleine hoeveelheden, wettelijk gezien zou u nog mogen autorijden.
15 & 16 juli: Chef-kok Eric van Lier serveert vijf gerechtjes en De Kelder van de Coningh schenkt daarbij telkens een proeverij van twee Oostenrijkse wijnen.
Locatie: Asserstraat 7, 9461GA GIETEN (parkeren op 350 meter bij Gemeentehuis Aa en Hunze, Spiekersteeg 1)
Uiteraard is gelegenheid tot aankoop van (de geproefde) wijn.